Himmel, se Havet!

Sejere

søndag 21. februar 2010klokken 13:11 · 8 kommentarer · Bagning

Ærlighed varer jo som bekendt længst, og jeg er ikke spor bleg for at flashe nogle af mine fejltrin og fiaskoer. Det er her at sværen bliver grillet lige lidt i overkanten, endda juleaften. Det er her værtinden stadig står, og roder med laksen, når gæsterne ringer på døren, og det er også mig, der forsent opdager, at huset er udgået for diverse papirartikler, lige før klokken brummer.

Og så var der jo denne her pavlova. Hvad blev der egentlig af den? Denne, efter utallige udsagn, supernemme dessert?

Nem? Åbenbart ikke i mit køkken. Måske var der en dybere mening med, at jeg ikke har leget med marengs siden skolekøkkenalderen, eller måske skulle jeg bare en gang imellem gøre, hvad der bliver skrevet i opskrifterne.

I dag forsøgte jeg mig med det sidste. Og så var der bingo! Den nydeligste marengsbund står nu og køler af i ovnen, og jeg har i ren sejrsrus taget solbærrene ud af fryseren, så jeg lidt senere kan frihåndskomponere en flødecreme til fuldendelse af min pavlova.

Ved nærmere eftertanke, tror jeg, at jeg var for fedtet med sukkeret. I dag gav jeg den så fuld skrue på ingredienserne, og rørte det hele sammen på køkkenmaskinen i stedet for at bruge mikseren. Det kan også være, at jeg pjattede og tjattede for meget rundt med massen på pladen, men jeg hælder selv mest til den med sukkermængden.

Og når vi nu står med hånden på hjertet, er jeg sikker på, at der kan opnåes den fuldeste enighed om, at jeg ikke er den eneste i denne verden, der jokker i spinattærten ind imellem. Velsagtens?

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy