Himmel, se Havet!

Fastlåst februar

søndag 21. februar 2010klokken 09:36 · 4 kommentarer · Bøgernes verden, Nuet, Vejret, Weekendsysler

Mine fingre glider henover kalenderbladene og nedad kolonnerne. Tæller og tæller. I dag otte, i morgen syv dage tilbage før jeg for alvor kan stille ordet ‘forår’ tilbage i vokabulariet. Det er således også sidste chance for at nyde vinteren, der har ytret sig i en sjælden set skønhed i denne sæson.

Engang, for uha, mange år siden, gik jeg til ornitolog, og i løbet af denne dejlige kolde vinter, har jeg opdaget, hvor meget viden der egentlig stadig sidder, og gemmer sig i hjernekistens kroge og hjørner, fra de to- tre sæsoner, jeg sad med i første parket på foderbrættet.

Er det nu noget at næbbe op om, spørger du. Mjoh, njah, muligvis ikke det mest interessante emne på en højhellig søndag, men for mig, der indtil for nylig opbevarede sabelkatte i kosteskabet, er det skønt at opdage, at jeg stadig kan blive høj på en sjagger, der sidder parkeret i et træ i min nærhed.

Og du? Du kan gå ud og skovle noget sne, eller synke tilbage i avistrance, mens jeg støver et par fuglebøger af, og dyrker lidt gensynsglæde. Søndag bliver det i hvert tilfælde for os alle, og forhåbentlig en god én af slagsen.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy