Himmel, se Havet!

Kartofler i fadbad

søndag 21. februar 2010klokken 18:37 · 1 kommentar · Køkkenskriverier

Det er ikke altid, at jeg lige får tjekket, hvad kasserne bringer. Denne gang har jeg været lidt længe om at opdage, at det ikke var almindelige appelsiner, der lå på bunden, men de fedeste og saftigste blodappelsiner. Et godt og sikkert tegn på at vi er på vej mod lysere tider.

Dagens ret er resterne af den lille skinkesteg, som skal spises koldt i middagsskårne skiver sammen med ovnkartofler, der er blevet badet i olivenolie og blodrød saft fra appelsinerne. I mit køkken bruger jeg, hvad jeg lige har ved hånden, så det hele er blevet krydret med appelsinskal og tørret mynte.

Når ovnlågen åbnes, belønnes man udover den dejlige duft, også med frisk ånde. Sådan helt kvit og frit.

En lille dyppelse til kartoflerne? Vi får se.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy