Himmel, se Havet!

Listernes lørdag

lørdag 6. februar 2010klokken 09:52 · 8 kommentarer · Blogleg, Gæstebud

Det er til i morgen, at jeg har udloddet en flok stole til en flok skønne madammer, der med eller uden strik, men med gode fortællinger, vil lejre sig omkring mit beskedne spisebord.

Listerne bliver mange og nogle måske lange, men som man kan se, har jeg indtil videre kun fået skrevet gæstelisten. Den er afbilledet her, for efter et par henkastede kommentarer i går, kom jeg i tvivl, om gæsterne selv har styr på, om de har stoleretten på deres side.

Det håber jeg, at de har fået nu, for om lidt kradser jeg hul på den næste, og måske den vigtigste liste, nemlig den med maden. Jeg roder stadig rundt i idebanken, men pludselig er dén der vel, og så bliver det tid til at køre nogle nye lister i stilling.

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy