Himmel, se Havet!

De servietløse

søndag 7. februar 2010klokken 23:25 · 9 kommentarer · Gæstebud

Jeg havde udloddet en række stole i håb om at nå op på mindst femhundrede læsere, og hvad fik jeg? Nærmest ingen bevægelse på bloggen, næsten ingen kommentarer, og her til eftermiddag huset fuld af kvinder, nye ansigter, som førsete, der fortalte de vildeste ting, og frigjorde både latter i kaskader, og følelsesramte stemmebånd. Jeg siger jer,en skurvogn er født, for alvor.

Hvis der stadig er nogen derude i læserfeltet, der kan få hektiske røde kinder ved tanken om et blogtræf, kan jeg berolige dem med, at nerver behøver man ikke have på i den sammenhæng. Da dørtelefonen annoncerede de første, stod jeg begravet i bagels i køkkenet, med et udækket bord, samt en nyopdagelse af at jeg igen havde glemt servietterne.

Gik det så godt?

Jamen, det gjorde det da, og Mandagspigen var kvinde for at få folde lidt servietkunst af…ja, toiletpapir. Fade, sølvtøj, kopper og tallerkener kom også på bordet, og efterhånden blev vi så tilpas samlede efter en mindre kødannelse ved kaffeapparatet, at vi kunne gå til bords. Og på trods af de uens kopper, toiletpapiret og fattigmands-bagels, morede vi os prinsesseligt. Højlydt og inderligt.

Tak, allesammen.

Did you like this? Share it:

9 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy