Himmel, se Havet!

Klik

mandag 10. januar 2022klokken 18:40 · 1 kommentar · Nuet

Det har vist sig at være ganske udbytterigt at vælge “no exspectations” som et motto for 2022. Tiden kommer flydende i stride strømme. Alligevel kan jeg godt lægge planer og beslutte mig for at gøre ting og sager.

Og jeg har taget en stor beslutning! Jeg slukker for lyset i det rum, der huser en meget stor drøm, som jeg har båret på i rigtig mange år. Havedrømmen!

I årevis har jeg betalt for at stå på venteliste til en lille nyttehave. Jeg er nummer fire på listen og hvis jeg betaler, som jeg plejer, vil jeg nok ligge i top tre, når den årlige opdatering kommer til april. Måske er der da endda en ledig have allerede indenfor et par år.

Foreningen ligger et stenkast herfra og på et tidspunkt havde jeg den store glæde at passe en have derovre. Jeg drysser stadig forbi ved lejlighed og besøger en af de smukkeste nyttehaver, jeg kender. Plussiden vejer tungt, drømmen er virkelig stor.

Men.

Det stopper her, for jeg synes, det er for sent nu. Det bliver for dyrt og jeg risikerer en uudtømmelig kilde af dårlig samvittighed, hvis jeg ikke trasker forbi dagligt. Det tager lang tid, at begynde på en frisk, at anlægge nyt. Billigt bliver det heller ikke, for jeg har drømme om drivhus, højbede, labre redskaber, blomster og grøntsager, der gror godt og grundigt. Fugle og insekter, der flyver rundt og hygger sig.

Overraskende har beslutningen ikke været svær at tage, for jeg har jo sideløbende kastet min haveglæde på Karlsvognen, som sagtens kan matche mange af plusserne. Der er blomster, grøntsager, fugle og insekter. Der er frisk luft og mulighed for at pusle, eller bare sidde og nyde. I nattøj, endda.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy