Himmel, se Havet!

Årets julekalender

lørdag 28. november 2009klokken 13:06 · 7 kommentarer · Jul, Lejligheden, Rod og ragelse, Ve og vel, Weekendsysler

Kalenderudkast

Jeg vågner op efter en god og lang nattesøvn, og opdager at jeg er på retur fra snot på hjernen, hoste i halsen og ugletotter i håret. Om mens jeg står her nypoleret, og meget mere frisk end i går, finder jeg ud af, at julen allerede har bredt sig over landet.

Traditionen tro har jeg planer for endnu en huslig julekalender her i Bryggeboet. Loftet er som bekendt blevet renoveret, og står klar til brug, støvsuget og rengjort, så nu er chancen der for at få styr på de sidste rester efter en meget lang oprydningsproces.

Det er for tiltalende. Det er for vildt. Det må gøres.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy