Himmel, se Havet!

Årets julekalender

lørdag 28. november 2009klokken 13:06 · 7 kommentarer · Jul, Lejligheden, Rod og ragelse, Ve og vel, Weekendsysler

Kalenderudkast

Jeg vågner op efter en god og lang nattesøvn, og opdager at jeg er på retur fra snot på hjernen, hoste i halsen og ugletotter i håret. Om mens jeg står her nypoleret, og meget mere frisk end i går, finder jeg ud af, at julen allerede har bredt sig over landet.

Traditionen tro har jeg planer for endnu en huslig julekalender her i Bryggeboet. Loftet er som bekendt blevet renoveret, og står klar til brug, støvsuget og rengjort, så nu er chancen der for at få styr på de sidste rester efter en meget lang oprydningsproces.

Det er for tiltalende. Det er for vildt. Det må gøres.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

 • Zette

  Jamen, Sifka, kan du godt finde 24 ting, der skal gøres? Synes eller du bor så chickt allerede, så jeg ville da ikke kunne finde på 24 ting. Det ville sgu være noget andet her i hytten, hmmmm. Måske skulle jeg lave 24 punkter til HJEGM a la : afkalke vandhaner, hænge julekæder op, rydde op i skuret, feje terrasse, støve lamper af, omprogammere IHC’en osv. Orv, ja, det var da en oplagt gave til ham til 1/12. Eller?

 • Sifka

  Min julekalender indeholder ikke nødvendigvis 24 ting, der skal gøres. Det hele handler mere om jeg når at fuldføre projektet inden jul. Jeg tror da bestemt, at HDEGM ville elske sådan en gave;)

 • Jeannette Mariae

  Hvor er det dejligt at høre, at du er i bedring og sikke en skøn kalender du viser frem… Godt med lidt projektledelse, det fører som bekendt frem til resultater.

  Stort knus 😉

 • Sifka

  Jeanette Mariae, jeg er også glad for, at det er ved at være ovre:) Kalenderne skal nok blive fine. Jeg synes, det er smartt at jeg selv kan bestemme, hvordan de skal se ud. Selvknus:)

 • henriette

  DU godeste en alternativ form for julekalender hihi, men en hvor du jo selvfølgelig bliver glad for hver ” låge ” du åbner.

  Den må jeg lige lægge på lager her i min knold

 • Septemberliv

  Interessant interessant, Sifka!

  Jeg kunne sagtens finde 24 ting og jeg har ikke fået købt kalendergaver til gemalen, så…

 • Hanne

  Jeg blev så inspireret af din kalenderide, at jeg nu sidder og klippe-klistre min egen julekalender.
  Den skal indeholde 24 dejlige ting jeg skal nyde i december – ren selvforkælelse og et forsøg på at lave små stjernestunder mdt i julemarkeds-stress og almindelig decembertravlhed.
  God bedrings knus herfra

Læg en kommentar

Jimmy