Himmel, se Havet!

Julekalender.

søndag 2. december 2007klokken 10:49 · 2 kommentarer · Julekalender 2007

Jeg sagde godmorgen til den grå verden udenfor vinduerne, og gik derefter i seng igen. Læste Ib Michael færdig, og genopstod med en beslutning.

Modsat, som hos så mange andre, er stadsen ikke hentet frem, og her er ikke pyntet til decemberhygge og andet knas. Nej, nej, jeg går mod strømmen. Dette års julekalender kommer, for hytten hers vedkommende, til at handle om omrokeringer og oprydninger. Der vil også blive tale om weekendudflugter til en større svensk virksomhed med deraf følgende fragt frem og tilbage.

Den interessante, overordnede overvejelse, der melder sig er: “Når vi at få alt på plads inden jul?”. En rigtig julegyser i 24 afsnit.

Jeg åbnede, som reglerne foreskriver, første låge igår. Der blev undersøgt og lagt planer. Målt og vejet. Omrokeret og gjort klar. Julebukkene blev sluppet løs på trappen og et par tv-kalendere åbnet.

I dag er boremaskinen sat til opladning, og en del flytten med bøger skal fra hånden. Dagens opgave er at få udvidet stuens reolvæg således, at jeg får mere bogplads, og samtidig får blændet en dør.

I mens hænger det overordnede spørgsmål oppe under loftet: “Når vi det hele inden jul?”

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy