Himmel, se Havet!

Tavleværk

torsdag 26. november 2009klokken 10:18 · 17 kommentarer · Indkøb, Lejligheden, Ve og vel

opslagstavle

Det har vist sig, at influnzaen sidste gang åbenbart kun var en generalprøve. Nu er der fuld fart på præmieren. Jeg hoster så meget, især om natten, forståes, at jeg nogen gang kan komme i tvivl om lungerne er blevet, hvor de skulle, og at retsiden stadig vender ud af.

I pausen mellem to akter sætter jeg en oplysende spot på opslagstavlen.

Den er lavet af tynde metalstave, og tingene fæstes i de små spiralknopper, der sidder dekorativt for enden af de krydslagte stave. Og så er den malet lyseblå. Men den fås også i ren rå metalsmag. Jeg har brugt to af slagsen, og har købt begge hos Mette, hvis butik er et besøg værd. Det er en lille butik, men fuld af rare ting og god service.

Nu er pausen slut, og jeg hoster videre mod hovedscenen.

Did you like this? Share it:

17 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy