Himmel, se Havet!

Ære være Anarkisten

lørdag 7. november 2009klokken 15:16 · 1 kommentar · Bagning, Køkkenskriverier

Anarkistens ægte kagebog

Anarkisten bager ofte, og måske endda hele tiden. Gudinden fra Nord er rigtig god til det med kager, og forleden dumpede hendes kagebog ind af brevsprækken, og landede med et blødt bump i min entre.

Avisen er læst, og lørdagskrydsen gjort klar til senere fornøjning, og jeg har kastet i dybere blik i Anarkistens ægte kagebog. Det er en ret fed kagebog, og allerede efter læsning af cirka to sider er jeg dels blevet klogere, og dels blevet fanget ind omkring en opskrift på Kaninfoder. Der er så mange gulerødder i grøntskuffen, og her er en mulighed for at komme 200 gram af dem til livs på en sjov måde.

Det er nu ikke gjort med det, for jeg kan nu afsløre, at jeg har haft Sifs suppe rumlende i baghovedet over en hel del dage. Jeg vælter mig nemlig ikke bare rundt i stakke af gulerødder, men også i bunker af porrer og kartofler, og da vi i hytten her samtidig småfryser os gennem novembers første lyse lørdag, er det et oplagt bedre valg at gå i suppegryden, i stedet for at gå i søen.

Men, det er stadig ikke helt slut endnu, for mens jeg researcher hos Anarkisten, falder jeg i dyb lækkersult over maltbollerne, og efter et par små tilføjelser på huskesedlen er jeg sådan set klar til at bevæge mig rundt hjørnet, og få ordnet de nødvendige indkøb, så jeg kan få inspirationen udlevet over weekenden.

Om jeg havner stortudende på køkkengulvet, eller i ren salighed vil vise sig.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy