Himmel, se Havet!

Fimbulforår

lørdag 8. maj 2010klokken 14:24 · 6 kommentarer · Indkøb, Weekendsysler

Jeg stod ikke ligefrem, og ruskede i Paradisporten, men nåede alligevel frem før for mange af de andre afhængige dukkede op, og jeg kunne i ro og mag lægge beslag på ekspertisen i så tilpas lang tid, at jeg nåede at få en fornemmelse for, hvad der er, der ligger og ulmer i kreativitets-tanken. Det jeg gik efter, blev til noget andet. Dertil kom det løse til konturer, og noget guldpulver og kobberacryl til at forhøje fornøjelsen.

Frem og tilbage er lige langt, og med en filial i umiddelbar nærhed kom jeg ud i noget med, hvad vi ikke har her, har de dér, og retur igen. Men pyt, der var wienertoner og tangomusik som underlægning fra en bænk i nærheden.

Tilbage over Knippelsbro med stop ved Irma, inden jeg fik genopfrisket synet af min arbejdsplads på grund af en forglemmelse. Her blomster frugttræerne, selvom årtiden er lidt småkedelig og kold. Fimbulforår kalder jeg det, for der er stadig mange strikhuer- og vanter, der går omkring på hoveder og hænder.

Det må altså stoppes. Snarest.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

 • Dana

  Må vi ikke beholde Fimbul lidt endnu (selv om jeg skidefryser)? Jo koldere det er, jo færre birkepollen skal vi plages med ;o) Jeg har følt mig helt menneskelig uden kløende øjne de sidste to dage …

 • Sifka

  Ok, med den begrundelse kan vi vel godt strække den lidt.

 • Anne F

  Ja.ja så skidt da. Men vi kunne jo også gå ud, med huer og handsker på hoved og hænder, nedlægge naturen, for den er godt nok til gene for mange.

 • Eva

  Bare en lille smule varme…..,- jeg har smidt strømperne (det er jo MAJ!), og jeg tager dem f… ikke på igen før til efteråret.
  Men måske ER det efterår? Det føles sådan. Kom så sommer!

 • Sifka

  Ja tak Eva, nu må det være sommerens tur. Jeg har endnu ikke smidt sokkerne, men længes meget efter at gøre det. Her hos mig er det nemlig alpaka, eller ingenting.

 • Jens

  Fimbulforår…. HAHAHA! Den er så så god, at du næsten fortjener en præmie. 😀

  Jeg fryser så meget, at jeg har fundet både hue og vanter frem igen!

Læg en kommentar

Jimmy