Himmel, se Havet!

Kopfuld

lørdag 8. maj 2010klokken 09:38 · 1 kommentar · Kreativitet, Weekendsysler

Donerede jeg mon min gamle æske akvarelfarver, som supplement til de nyindkøbte, til børnehaven med den luskede bagtanke, at så kunne jeg tilbringe lørdag formiddag i farveparadiset på Amager Torv? For at købe nye og friske flasker? Til mig, og kun mig?

Det er utroligt, hvorledes en omgang firkanter kan sætte brand i lysten til igen at udfolde sig med pensler og papir. Det syder ligefrem med ideer så det er svært at koncentrere sig om koppen med morgenkaffe.

Hvis jeg skynder mig, kan jeg nå at stå foran paradisets port, når denne åbnes klokken ti. Uh, jeg tror sgu, at det bliver lørdagens ledetråd.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy