Himmel, se Havet!

Kortløse indkøb

lørdag 31. maj 2014klokken 16:09 · Endnu ingen kommentarer · Famiglia, Indkøb, Ud at se og hjem igen

IMG_2749

Jeg elsker underkjoler! Og bare fødder! Herligt på hjemmebanen, eller i haven, der hvor man passer andre folks katte. Forleden fik jeg købt en ny af slagsen uden egenligt at opdage dens fortræffeligheder, før jeg kom hjem og efterprøvede mine indkøb. Jeg havde ved en tilfældighed fundet en udgave, der gør sig på gaden uden at vække opsigt. Let og luftig, perfekt til varme sommerdage. Flere af dem, tak!

Lørdage er perfekte til indkøb af underkjoler, så jeg drog afsted i morges med en plan om at trille omkring Torvehallerne bagefter. Men, nogen havde glemt at returnere et meget vigtigt stykke plastik af den hårde slags. Der stod jeg med underkjolen på disken, og planer på sidelinien, men uden kort, uden penge, uden noget som helst, der kunne omsættes til gangbar mønt.

For at gøre en lang historie kort, jeg fik en lys ide, der dog heller ikke kunne bruges, men et venligt menneske, der var med på de nyeste toner, reddede dagen ved et simpelt samspil mobiltelefoner imellem, og en nærliggende hæveautomat.

Og så blev der ellers købt ind til weekenden! Vi skal have spillevenlig mad, for Bjørnen har et eller andet kørende over de næste tre døgn. Søvn har vist ikke højprioritet i denne sammenhæng, men dog skal han have vådt og tørt, så derfor står der ting som pizza, burger, deller, pølser & kartoffelsalat  på menuen. Og kaffe i kandevis!

Jeg har hængt underkjolen pænt på bøjle, og glæder mig til mandag, hvor en pakke tøfler gerne skulle nå frem, fordi bare fødder på gaden er for mig en saga blot.

IMG_2751

●Billederne er taget ved Torvehallerne. De minder mig helt vildt meget om de markeder, jeg besøgte i  Venezia engang for cirka hundrede år siden. 

 

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy