Himmel, se Havet!

Rumskabelse

fredag 30. maj 2014klokken 15:53 · Endnu ingen kommentarer · Tanker om ting og tilstande., Ve og vel

IMG_2741

Jeg omlægger og rumskaber mig. Tapethvisker, når jeg morer mig, og finder tabte ting, når jeg dyrker kultur. I dag rydder jeg nye veje. Med andre ord, jeg roder for at skabe orden.

Efter et årelang bekendtskab med øglehud og stive smerter har jeg slået mig til tåls med, det ikke ophører, og jeg vil altid have et kosteskab fuld af sabelkatte i baghovedet.

De kan så ligge der bag den låste dør og lugte, knurre og piske med halerne, men være der, vil de altid. Med deres spidse rovdyrtænder.

Nu har jeg imidlertid med mig at gøre, og jeg vil ikke slås af pinden eller bides i struben! Derfor omlægger jeg min verden, så det hele bliver lettere at have med at gøre.

Noget skal ordnes rent praktisk ved at fjerne forhindringer i bryggeboet. Jo færre uafklarede sager, jo mere plads til tant & fjas. Enkelt, men skide svært at tage sig sammen til. Havde jeg været hundrede procents effektivitet fra beslutningen var taget og til nu, havde jeg været færdig omtrent femhundrede gange. Mindst.

Men. Altså. Jeg skal bare lige…

Noget skal tænkes på plads, tænkes over, eller slet ikke tænkes på. Det tager tid, og det koger stadig lidt over ind imellem, eller rodes ind i bispind af den fineste silke. Men, at sige det højt hjælper. Vildt og voldsomt.

Er jeg da nu blevet skør? Ja, skør og skrøbelig som fint porcelain, klingende krystal og tynde striber af is over dybe søer.

 ●Billedet viser et nyt byrum vokset ud af noget gammelt. Rust, røde mursten, og cement i flader, irret  kobber og grønne vækster. Dejligt sted.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy