Himmel, se Havet!

En nat stod du op for mig

søndag 1. juni 2014klokken 17:25 · Endnu ingen kommentarer · Fri fantasi, Tanker om ting og tilstande.

P1240422Bare en enkelt. Vi hev og tiltrak hinanden på tværs af borde, stole og alle de andre mennesker vi var i hav med. Benene blev slået væk under mig, selvom jeg allerede sad ned.

Fanden i Vold førte os sammen, og med ét blev du king of the World, og jeg var Nattens dronning.

Din humor var mangefarvet, som Harlekins kostume, men senere på natten, eller måske mere korrekt, tidligt på morgenen, blev du blid som Columbine, og havde behov for at græde over spildt mælk.

Jeg derimod, var Pjerrot hele vejen igennem, og bag masken glemte jeg helt, at jeg også havde et søle af spildt mælk på det indre køkkengulv.

Men. Den nat var du stående for mig! Vi var så ubekymrede vilde med hinanden. Og vilde i varmen, der flød som lava fra flammende hjerter, som holdt os kørende lige indtil solen stod op.

Jeg stod også op. Lagde lige så stille pjerrotmasken fra mig på dit bord, og gik ned i den nærmeste taxa. Blev kørt hjem gennem morgenstille gader, mens jeg græd tårer så tunge som sødmælk.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy