Himmel, se Havet!

Hengemt fødselsdag

fredag 30. maj 2014klokken 14:17 · Endnu ingen kommentarer · Fest og fejring, Strik

IMG_2373Nej, ikke min! Jeg fejrede jo de 60 i sommers med cocktails og farverige grøntsager. Dejlig dag, bestemt, men nu var det altså bloggen, jeg tænkte på.

Der tilbage i april, hvor man sukkede efter grønt og lyse nætter, og hvor de hvide blomster foldede sig forsigtigt ud, og næsten på dagen, hvor billedet er taget, fyldte bloggen år. Troede, det var fem år, men der tog jeg meget fejl. Syv år er det blevet til. Det var meget.

På selve dagen, hvor bloggen fyldte syv, slog jeg op til sort strik. Benvarmere til en kollega. De blev rigtig fine, og en dag slår jeg måske op til endnu et par. Til blogredaktricen, som en slags forsinket fødselsdagsgave. Det tror jeg, hun vil blive helt vild glad for.

P1230675

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy