Himmel, se Havet!

Og pludselig var det sommer

fredag 30. maj 2014klokken 10:40 · 1 kommentar · årstider

P1240336

Meget vand er løbet under broen, ud af vasken, badekarret, eller hvad man nu sværger til, både det grumsede og det klare, siden den Bostonsteg var fortræffelig. Det var jo juleaften!

Nu står juni lige om lidt på trappens øverste trin, og jeg ser forventningsfuld og glad frem mod sol og sommer, som jeg håber, vil dulme øglehud og stive smerter, der driller mere end, jeg lige har lyst til.

Og der er mere håb i sigte, for jeg er lige gået om bord i min nye seniorstilling – ja, sgu!, som nærmest er skræddersyet til mig. Mødetiderne ligger mellem 8 & 16, og jeg har fri hver onsdag i de fire mørkeste måneder. Fantastisk!

De nye kattedyr har nu boet hos os i seks måneder, og de beriger tilværelsen dagligt. Killingeliv var for os noget nyt og uprøvet, men forløbet har været nærmest uproblematisk, hvilket nok skyldes at folkene fra Roskilde er fabelagtige matchmakers.

Overophedet af kådhed over både at skrive om seniorstilling og katteliv, tager jeg skridtet helt ud på planken, og pakker indlægget her ind i hele to kattebilleder. Kattedyret på det øverste billede er Avalon aka Ava, og på det nederste ses Penelope, aka Penny. Brist eller bær!

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy