Himmel, se Havet!

Pund til pund

søndag 12. maj 2013klokken 17:22 · 1 kommentar · Bagning, Nuet

Kage

Det skal være nemt for tiden. Selv kagerne, så jeg har gravet den gode gamle pund til pund kage frem af gemmerne. Og alligevel går det lidt galt, da jeg opdager, at de små lækre tykke pandekager, som vi er så glade for herhjemme, har suget dåsen med bagepulver fuldstændig tom. Hvad gør man så? Når man nu har været rundt efter både det ene og det andet, og bare ikke gider mere?

Man roder i gemmerne endnu engang. Og, lige der ligger et lille brev med brunt bagepulver. Kagen og dagen er reddet, jeg tilsætter den ene teskefuld, som opskriften befaler.

Det ender godt. Rigtig godt endda. Så nu spiser vi pund til pund med æble, og krydret smag fra både bagepulver, og det sukkerdrys, der havnede ovenpå æblerne.

Hvis du vil vide mere, kan jeg oplyse, at jeg brugte 250 g af det løse, smør, mel og sukker, 1 teskefuld bagepulver, 4 æg og 3 skrællede æbler, der blev snittet i passende bidder.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy