Himmel, se Havet!

Afmålt

fredag 10. maj 2013klokken 18:25 · 1 kommentar · Ferie, Ve og vel

OpmåltNår jeg skriver dette indlæg, er jeg nået frem til første del af min sommerferie. Personligt kalder jeg den for Forårsferie, og den indgår i en afmålt helhed, jeg har dyrket i de sidste par ferieår.

Forårsferie, Højsommerferie og Sensommerferie.

Træt var jeg lige på kanten, så jeg aflyste et særligt, og kærligt møde med nogle af de bedste folk i verden, og træt er jeg stadig.

Min aflysning nyttede. Jeg fik en dag, hvor jeg var på højde med hver eneste time, fra jeg stod op, til jeg gik ombord i Nattens kane, der fører én ind i et land af ukendte oplevelser.

Jeg hyggede, mens jeg igen nød at flyde ud i sofaen med strikketøjet, og godt fjernsyn. Jeg drak morgenkaffe, nød saftige skiver rugbrød fra bageren, og senere bagte jeg små velnærede pandekager til den varme te. Aftenmaden blev god, selvom en katastrofe bragte den oprindelige menu ud af kurs.

Dagen i dag, fredagen, andendagen, er gået op i røgede forsøg på planering, men nej! Timerne er fløjet rundt mellem beslutninger, ændringer, andre mål, og nye forsøg. Forgæves og vellykket i en skøn ferieballade.

Men, jeg har en kage i ovnen. Mere om det. Senere.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy