Himmel, se Havet!

Uden mål men med

søndag 13. januar 2013klokken 12:19 · 2 kommentarer · Ve og vel, Weekendsysler

P1220267Hurtigt, og håndæltet, så godt jeg nu kan for tiden. Og, med godt resultat. Opskrift ligger i skuffen med freestyle, så det er der du må hen, hvis nu.

Jeg tog lidt gær, og rørte glat med honning. Tilsatte kærnemælk, salt og et bløb af den gode olivenolie med mandarin. Signe og Erik, der forhandler den skønne olie, har nu også en plads i Torvehallerne, og sælger hjertens gerne ud af alle deres lækkerier. For eksempel har deres pistaciecreme en særdeles høj uhm-faktor.

Herefter greb jeg bare ud efter alt det, der trængte til at komme videre i livet. Soltørrede tomater, der blev klippet i småstykker, mandler, som jeg hakkede groft. Og…, nå ikke mere!? Alt blev samlet sammen med den nødvendige mængde af Meyers stenformalede, derefter hævet og bagt på normal vis.

Lige nu sidder jeg, og nyder brødet belagt med god ost, sammen med en kop grøn te med ingefær, for der er da lige et lille comeback på forkølelsessiden, sådan med lidt blop i ørerne, og snot i forbindelseskanalen.

Men alligevel, byder jeg frosten mit varmeste, velkommen tilbage!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy