Himmel, se Havet!

Kryds på tværs

lørdag 5. januar 2013klokken 13:41 · 6 kommentarer · Broderi

P1220236Enhjørningen er blevet færdig.

Jeg har skøjtet nettet tyndt i søgen efter en ny fortrykt sag at kaste mig over. Jeg har nemlig eftertrykkeligt stukket mig på broderenålen, og er blevet slemt angrebet af lyst til mere.

Og, mere er der masser af derude, det er bare at beslutte sig, bestille, og dernæst vente på posten. Absolut overskueligt og nemt. Undtagen det med at vælge.

Jeg har selvfølgelig været forbi Ehrman, hvor Enhjørningen oprindelig stammer fra, og der er sandelig også mange fine ting, men tilfældigt faldt jeg over Beth Russell, og så begyndte det at blive svært. Og derefter, meget mere svært.

I mens jeg roder med alt det svære, har jeg fundet familiedugen frem. Og, det er en helt anden sludder. Her skal tælles, og sys med små sirlige korssting. Min mormor og søster har været turen igennem, og det kommer jeg også. Engang.

 

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy