Himmel, se Havet!

Ferierende rodehoved

onsdag 20. juli 2011klokken 22:19 · 3 kommentarer · Bryggeboet, Ferie, Kreativitet, Rod og ragelse

Nyx hader støvsugeren, og da hun havde lagt sig til rette på silkepuden til en ordentlig skraber, måtte jeg fortrække til eget gemak med støvsuger og gulvmoppe.

Og det ene fører det andet med sig. Jo mere jeg rydder af vejen, jo mere roder jeg, men roen har lagt sig, og jeg skal nok nå det hele.

Forleden da jeg satte lamper op i køkkenet, kom jeg, i første forsøg, i kontakt med nogle totalt ubrugelige skruer, der for en stund trak de værste gloser af mig. I dag, da jeg skulle sætte hasper på vinduerne rundt omkring, røg jeg ud i det samme problem, og ederne flød igen i en lind strøm, og det endda for åbent vindue. Og ligeglad var jeg. Fremover vil jeg kun stole på de skruer, jeg selv har udvalgt hos isenkræmmeren. Livet er for kort til lorteskruer!

Lige inden fjernsynet slæber afsted med mig, har jeg svinget penslen over buddha, men er havnet i et dilemma. Den anvendte sølvfarve falder nemlig ikke i hak med min forestilling, så i morgen må jeg finde på et eller andet, så jeg får, hvad jeg vil have.

 

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy