Himmel, se Havet!

At ramme rigtigt

onsdag 20. juli 2011klokken 18:12 · 4 kommentarer · Bryggeboet, Ferie, Rod og ragelse

Med til ferien hører også en del roderi i Bryggeboet. I køkkenet har jeg sat nye lamper op, som måske ikke afgiver det fedeste lys, men i bund og grund er langt bedre end den middelalderlige belysning, jeg har kørt på indtil nu.

Jeg har købt et par billedelister, som også er kommet på plads, og nu skal der bare fyldes på. Rammerne er købt og næsten køreklar, for de små ubehandlede fyrretræs fra det store svenske møbelvarehus, var jeg ikke tilfreds med, og overvejede at farve dem med te eller kaffe.

Det virkede ikke. Hverken hver for sig, eller sammen, og så måtte jeg jo finde på noget andet.

Løsningen fandt jeg i en æske billige kinesiske gouachefarver. En sort, en rødbrun og en skuresvamp. Simsalabim, og de små fyrretræsrammer så næsten ud, som om de også var købt, og hjembragt fra Bornholm akkurat som de andre på hylden.

Når rammerne er tørre, vil jeg give dem et hurtigt bad i vand med sæbespåner, og så skulle den sag vist for alvor være afgjort.

Hvad jeg iøvrigt skal stille op med mine nu meget-meget sorte negle, har jeg endnu ikke fundet svar på.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy