Himmel, se Havet!

Gæt en bog… eller to?

onsdag 28. november 2007klokken 12:58 · 2 kommentarer · Nuet

Dagen er gået hen og blevet til en hjemmehygge dag. Det må der være plads til, så ingen lange gå- eller cykelture til mig i dag.

I går så det helt anderledes ud. Først en meget lang gåtur og så en ekstra lige her i området på grund af en mail fra biblioteket. Da jeg alligevel var i nærheden, gik jeg ind til boghandleren for at høre om, jeg skulle falde for anbefalingerne af en vis italiensk kogebog. Det kunne jeg trygt gøre, mente den gode boghandler, og så var det afgjort. Hurra for FBF med ekstra procenter.

Bogen vejede godt til, og jeg var glad for at jeg på biblioteket havde købt en ny mulepose til transport af lige netop bøger. Et nydeligt sort eksemplar med rødt tryk og teksten: “Alt hvad du kan tænke dig”.

Bogen jeg skulle hente, var anden del af en erindringsserie af en forfatter, som jeg har fulgt i tykt og tyndt fra første færd, hvor han lallede rundt i Sydamerika på sine rejser tilbage. Der er meget godt stof i ham, og her findes ikke skyggen af læseblokering.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy