Himmel, se Havet!

Lys driver lyst.

torsdag 29. november 2007klokken 09:08 · Endnu ingen kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Lysten driver værket siges det, men hos mig er det også lyset. Posten har drevet mig ud af fjerene og et blik på ruden nærmest tvinger mig tilbage. Sengelampen lyser mildt, og dynen er stadig varm. En god bog ligger opslået, og venter på, at jeg genoptager, hvor jeg slap.

Det er frisende, men jeg har fået forkerte varer tilsendt, der er mangel på råstoffer i køkkenet, og knæet skal motioneres. Nødvendigt.

Der må planlægges nøje, så jeg får mest muligt ud af at slukke sengelampen og lade dynen blive kold. Kedeligt.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy