Himmel, se Havet!

På jäkla vis…

onsdag 28. november 2007klokken 12:22 · 5 kommentarer · Strik

Alle masker er forenet i ét hele og de er talt op. Først i sektioner og derefter i ét stræk, og de er alle tilstede på pinden.

Tungen lige i munden for nu går det løs med at famle sig frem med det sidste stykke. Det ligner stadig en sweater, men nu skal jeg i gang med ‘short rows’, ‘wrap and turn’ og hva’ba, men jeg er ved godt mod.

Selvom jeg har strikket lige siden, jeg var en lille pige, føler jeg mig som en ren novice. Indtil jeg begyndte på bloggeriet, undgik jeg behændigt besværlige ting, tynde pinde og opskrifter på udenlandsk, blev afskrevet på forhånd.

Det er altså slut nu, og jeg håber på et godt resultat af mine anstrengelser, samt at lyset fra mine eventuelle nødraketter, vil blive set, hvis det hele alligevel ender med at gå i fisk, på trods af min krumme hals.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy