Himmel, se Havet!

Himmel, se Haven! #30

søndag 5. juni 2011klokken 20:04 · 3 kommentarer · Haveliv, Nuet

Hele to solrige og varme dage har jeg haft i haven i denne weekend.  Pyha! Jeg var en million år om at grave en stump jord fri til et kærligt og rundhåndet mikset bed af sommerblomster. Sømanden var for træt til at hænge på nakken af mig i dag, men Slidgigten, den gamle nar, fastholdt sit greb. Vi kom dog overens, og jeg holdt et passende antal pauser med væske, hæklenål og lydbog, så gamlingen kunne hvile sig ind i mellem graveriet.

Og jeg fik mit bed!

Jeg har sandelig fået brugt af frøbeholdningen, og jeg kan snart ikke finde flere steder, hvor jeg lige kan smide en smule frø, eller stikke en lille plante i jorden. Eller jo, det kunne jeg nok godt, men jeg er vist ved at være mættet, og har også lidt ukrudt at se til.

Det skal indrømmes at et par dage med regn, kan være ønskelige, både set fra havesiden, men også fra hjemmefronten. Det skal både vaskes, støvsuges, moppes og ryddes op. Fryseren trænger til en opfyldning, og bageriet har også ligget brak for længe. Så jo tak, det er ok, med det der regn. Men som sagt, bare til hus- og havebehov.

Dette var ordene, og dagens låge er lukket bag mig. Herhjemme har printeren spyttet Bjørnens seneste eksamensopgave ud, og nu hvor nerverne igen er faldet på plads, sidder han atter foran skærmen, og råber højt med de andre spillefugle fra et varieret udbud af verdens dele.

Og jeg? Ja, jeg har jo stadig ferie.

 

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy