Himmel, se Havet!

Kylling med knald på

tirsdag 24. maj 2011klokken 23:19 · Endnu ingen kommentarer · Køkkenskriverier

Solen skinner, eller det hagler, eller bare regner. Jeg er meget fast besluttet på at købe ind, køre hjem og lege med maden i stedet for at rode i jorden. Meget fast besluttet lige indtil jeg står med madvarer i pose og kurv, og glor op mod den direkte vejrudsigt. Ork, jeg kan da gøre begge dele. Og så kører jeg i haven.

Bagefter kører jeg hjem, og laver noget med kylling. Kylling der først marinerer i ramsløgsolie og fløde, mens jeg renser røde peberfrugter. De aflange. Søde.

På en meget varm, måske endda lidt for varm pande, vender jeg kylling og marinade, og tilsætter stille og roligt peberfrugt i strimler, perleløg og grønne ærter. Risene er blevet skyllet, og koger løs i en kasserolle med salt og mandarinolie.

Lidt af det hele ender på en rød tallerken, og bliver nydt i afmålte og velsmagende bidder. Så sandt, det dog er. Uden mad duer vi bare ikke.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy