Himmel, se Havet!

Himmel, se Haven! #26

onsdag 25. maj 2011klokken 22:51 · 3 kommentarer · Haveliv

Dagen er tirsdag og jeg har handlet i det lokale supermarked og er derefter kørt i haven for at inspicere tropperne. Og rækkerne står stadig sirligt, og indianertelt og ærtebur ligeså.

Jeg nipper ukrudt, og må skrive på min indre liste, at det vist er på tide at gå i knæ for alvor i visse bede. Stien udenfor trænger også til en kærlig hånd, så SpilleNyx skal vist fyldes helt op med både fortællinger og god musik. Det er også godt, at der snart er en perlerække af fridage til min rådighed.

Det blæser op igen, og kort efter knalder flere tunge regndråber mod fliserne, og jeg søger tilflugt i det lille bitte hus, hvor jeg bruger tiden på at rydde lidt op i frøposerne, og pudse fjerene på Kong Hans. Der er rigtig god sommerhusstemning tilstede, men det er dejligt, da jeg igen kan komme ud og pusle videre med afgrøderne. Jeg nipper salat, og hiver nogle pragteksemplarer af radiser op, som jeg skyller ved vandposten, inden de bliver lagt godt tilrette i kurven.

Jeg tuller lidt rundt, og kan fornøjet konstatere, at der er bær på vej flere steder, så inden længe skal jeg vist igang med flere netkonstruktioner. Bønnerne venter også, nu da Store Bededag ikke blev Store Bønnedag, som jeg ellers havde forestillet mig, men da der er delte meninger om, det egentlig er varmt nok til bønner eller ej, skader det nok ikke, at de må vente lidt endnu.

Det damper lidt fra jorden, og solen skinner igen, da jeg griber kurven, og lukker lågen.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy