Himmel, se Havet!

LilleNyx og aberne

tirsdag 29. marts 2011klokken 17:25 · 2 kommentarer · Indkøb

 

Nok er LilleNyx hvid, og ser måske ‘billig’ ud i forhold til sine sorte fæller, men for mig er farven supercool, især fordi jeg ikke drives til vanvid af fingeraftryk på den hvide kant.

Men sort, eller hvid, det er ubetinget det bedste legetøj, jeg længe har lagt pote på. Lige siden jeg forlod nørdekøen i fredags med den lille hvide i armene, er forventningerne blevet indfriet. Ganske og aldeles.

På et tidspunkt under de indledende manøvrer, fik jeg at vide, at jeg ikke skulle bekymre mig om det ønskede lyseblå cover, men snarere om jeg overhovedet ville kunne få den ønskede iPad. Men nej, det viste sig at være omvendt, så nu står jeg i venteposition til det eftertragtede lyseblå.

indtil da har jeg købt et passende transport-outfit, og selvom jeg vist i virkeligheden ikke er så vild med aber, går det her alligevel an. Rigtig meget endda.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

 • Marianne

  Super legetøj du har fået fingre i. Jeg har den 1. Og jeg er vild med den.
  Jeg har intet fedt cover, men skidt det går nok alligevel.:0)
  Rigtig god fornøjelse , men husk og slukke en gang imellem så du også ser verden ;0))

 • Marianne's Mening

  Hvor ville jeg gerne…men lige nu ville det være frås for mig 🙂 Men en bærbar mac og en iPhone -og så på su, så kan jeg vist ikke tillade mig det. Men måske når jeg får et arbejde til sommer…drømmer 🙂

  TILLYKKE

Læg en kommentar

Jimmy