Himmel, se Havet!

LilleNyx og aberne

tirsdag 29. marts 2011klokken 17:25 · 2 kommentarer · Indkøb

 

Nok er LilleNyx hvid, og ser måske ‘billig’ ud i forhold til sine sorte fæller, men for mig er farven supercool, især fordi jeg ikke drives til vanvid af fingeraftryk på den hvide kant.

Men sort, eller hvid, det er ubetinget det bedste legetøj, jeg længe har lagt pote på. Lige siden jeg forlod nørdekøen i fredags med den lille hvide i armene, er forventningerne blevet indfriet. Ganske og aldeles.

På et tidspunkt under de indledende manøvrer, fik jeg at vide, at jeg ikke skulle bekymre mig om det ønskede lyseblå cover, men snarere om jeg overhovedet ville kunne få den ønskede iPad. Men nej, det viste sig at være omvendt, så nu står jeg i venteposition til det eftertragtede lyseblå.

indtil da har jeg købt et passende transport-outfit, og selvom jeg vist i virkeligheden ikke er så vild med aber, går det her alligevel an. Rigtig meget endda.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy