Himmel, se Havet!

Ananaskage med mynte og sesam

søndag 21. november 2010klokken 18:49 · 4 kommentarer · Bagning, Køkkenskriverier

Pæn ser den ud, og jeg tror,  at jeg lader det blive ved det. Ingen glasurer eller andet på toppen. I hvertfald indtil vi har smagt på sagen.

Mens ovnen gjorde sit, gjorde jeg mit, og rørte en surdej sammen med urtete og mere mel. Nu er den smidt på køl, og vi krydser fingrene for, at projektet vil lykkes. Meningen er, at jeg skal kunne hive den fornødne portion dej ud af skabet til større, eller mindre brød, afstemt efter behovet i løbet af ugen, hvorefter jeg laver en ny portion, når vi rammer weekenden.

Problemet er bare, at jeg er et skvadderhoved til brødbagning lige for tiden, men med modet i behold, så jeg prøver da bare igen, og igen.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy