Himmel, se Havet!

Ananskage med mynte

søndag 21. november 2010klokken 16:57 · 1 kommentar · Bagning, Køkkenskriverier

Æggesnapsen minder om barndommen. Røreæg, sådan hed det hos os. Vi rørte en æggeblomme med sukker helt hvidt med en teske i koppen. Festligt, og motionerende, for vi rørte så længe, at sukkeret til sidst helt havde mistet knaset.

I dag brugte jeg maskinkraft.

I køleskabet havde ananas i tern, drysset med tørret mynte og lidt rørsukker, overnattet. Nu blev det blendet en ganske lille smule, og vendt forsigtigt i æggesnapsen sammen med mel og bagepulver. Min fedeste springform blev olieret, og drysset tæt med sesamfrø.

Når kagen er kommet ud, og er kølet af, finder jeg nok på et eller andet til toppen.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy