Himmel, se Havet!

Bøger

lørdag 13. november 2010klokken 14:40 · Endnu ingen kommentarer · årstider, Bøgernes verden, Bryggeboet, Bynatur, Strik, Ve og vel, Weekendsysler

Normalt skal der mange vilde heste, eller lignende god underholdning til at lokke mig ud af hulen, når jeg først er landet trygt og godt i armene på weekenden. Men to ny strikkebøger lå, og ventede på afhentning på en cafe i nærheden af nærmiljøet, så jeg overtalte mig selv til en tur ud i solen.

Mens kulden kløede blidt i øregangene, luntetravede jeg afsted på min trofaste TrilleNyx, og nød resterne af efteråret, der om ikke så længe kammer over i vinteren.

I fodenden af den bløde sofa hober læsningen sig op. Dagens avis, en krimi, lidt fagligt til forstanden og nu også to strikkebøger. Og til at afveksle med, noget der ender som en korsstingsbroderet islænder, og en fjernbetjening.

Life is good. Life is really good.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy