Himmel, se Havet!

Slå kryds

lørdag 13. november 2010klokken 10:38 · 2 kommentarer · Kreativitet, Strik, Ve og vel

Iført forpjusket fjerdragt nåede jeg weekenden, og kunne lukke døren bag mig, og begynde at lede efter den sande hættemåges zen, dér et eller andet sted i kaos. Heldigvis strømmede den gode energi mod mig, og tak for det, så jeg igen kunne få fjerene til at lægge sig i afslappede folder, men åh, så træt jeg var!

Alligevel fik jeg stukket hul på det broderi, der har nynnet i baggrunden i et stykke tid. Faktisk så stort et stykke tid, som det har taget at lade den islandske uld glide over pinde og binde det sammen til en skøn lille petroleumsblå sag.

Nu ligger det ligeså pænt på det solbeskinnede bord, og venter på, at jeg senere lader mig falde ned, og igen griber nål og tråd, og krydser sting, efter sting, efter sting.

Det er fandeme zen, så det brager!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

 • Hanne

  Den lillebitte snis du har offentliggjort ser vildt godt ud.
  Håber jeg får mere at se.
  Åh jeg kunne drømme om en lørdag helt for mig selv.
  Men den står på min fars fødselsdag sammen med hele la familia.
  Det bliver helt sikkert hyggeligt og dejligt at være sammen med dem, men mit behov er ikke lige for selskab.
  Rigtig god lørdag til dig fra mig

 • unikarina

  Jeg har det som Hanne – jeg håber vi får lov til at se mere end den lillebitte snis du viser. Det ser alt for spændende ud…

Læg en kommentar

Jimmy