Himmel, se Havet!

Udsigt i stribevis

tirsdag 19. oktober 2010klokken 18:08 · 2 kommentarer · Aftenstund, Ferie

Der er meget stor sandsynlighed for, at min efterårsferie begynder allerede i morgen. Ringer telefonen, eller gør den ikke? Det er spørgsmålet, der afgør, hvorvidt jeg skal på arbejdet, eller ej.

For en sikkerheds skyld har jeg hjemført den ondeste pose slik, og en pæn stak dvd’er, så jeg ikke kommer til at kede mig, hvis jeg løber tør for ideer i ferien.

Løber tør! Er du vip eller hvad!?

Jeg har en liste liggende på skrivebordet, der omfatter både rigtig gode og sjove udfordringer samt en del mindre interessante opgaver af typen, der bare må overstås.

En tur til Ikea, for eksempel. Jeg er ved at udgå for lys, og må hente nye forsyninger af halogenstifter og måske få løst lampeproblemet i køkkenet. Lysmæssigt er mit køkken nemlig at sammenligne med middelalderen eller tidlig renæssance i de mørke vintermåneder. Tællepråsagtigt og temmelig mørkt.

En stor portion vindueshasper ligger, og venter i en pose sammen med noget nyt låsehalløj til gemakkerne på loftet. Rengøring, tøjvask og indkøb af levnedsmidler i større stil. Brødbagning, opfyldning af køle- og fryseskab. Udforskning af Sneleoparda og dybere indsigt i WordPress.

Bare for at nævne noget. Altså udover de der film, strikketøjet og sofaen. Og slikket, forstås!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy