Himmel, se Havet!

Skidt vendt til kanel

søndag 17. oktober 2010klokken 13:09 · 2 kommentarer · Famiglia, Køkkenskriverier, Smykker.

Bjørnen er en ørn til at lave mad, men forleden gik det galt. For første gang i mands minde blev det ordinært, kedeligt, og på kanten af rigtig, rigtig uinteressant. Normalt ville han kunne lave pasta med tunsauce i søvne, eller hov, det var måske det han gjorde?!

For et øjeblik siden landede en tallerken ved siden af mig, mens jeg sad med næsen begravet i Dyrenes Verden. Tværs igennem ide-strømmen kunne jeg se, at det var et par skiver af det gode brød pænt belagt med tunsalat. Rørt med mayo, krydderier og sennep, og vupti, havde Bjørnen vendt den totale fiasko til det pureste velsmag.

God ide med det sennep, tænkte jeg, og forsvandt igen.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy