Himmel, se Havet!

Kaffesøstre

lørdag 25. september 2010klokken 10:29 · 3 kommentarer · Bagning, Bryggeboet, Weekendsysler

Det kan nok være, at der er blevet sat en stopper for fugleflyveriet deroppe under loftet. Jeg har atter ramt gulvplankerne, ikke med et brag, for jeg er opvokset i et land med lunefuldt og omskifteligt vejr, så at regnen er tilbage efter et par dage med solskin og uden jakke, forbavser ikke stort.

En stor kop dampende varm kaffe står ved min side, og tidligere i dag slog det mig, at det snart er et års tid siden, at jeg blev genopvakt som kaffesøster under meget hyggelige forhold i Gug. Har jeg egentlig nogle kaffebrødre? Hm…

Regnvejr -bum,bum!?

Ønsker og elementer til at proppe ind i en lørdag i september er der rigeligt af, spørgsmålet er bare hvilke jeg skal plukke ud?

Jeg kunne jo begynde at genopdage brødbageriet mysterier. Jeg har skabet fyldt til randen med interessante meltyper og andre spændende ingredienser. Selv en surdej står klar, parat, og skuler i hjørnet. På blog og i blade flyder det med inspirerende sylterier, og forleden købte jeg halvstort ind i nye sylteglas. Selvfølgelig med det for øje, at der skulle noget i dem.

Spisebordet flyder med pels og perler, limpistol og skitser. Halvfærdige og helfærdige kreationer, der skal foreviges i løbet af den kommende uge. Og sofaen! Den er ekstra ulden, og fyldt op med et genstridigt vanteprojekt, lækkert garn i alle mulige afskygninger. Noget Peter Plys-farvet ligger og lokker til lune sager, der vil varme enhver kold pote, og den midnatsblå fra forleden glæder sig til at blive slået op til en dejlig stor trøje.

Endnu har jeg slet ikke overvejet posen med nye vindueskroge, udforskning af Sneleoparda, arbejdsrelaterede puslerier, og blenderjagt i et nærliggende shoppingcenter. Eller rengøring.

Så kom glad, lørdag, vi skal sgu nok få noget sjov op under neglene.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy