Himmel, se Havet!

Borte og ingen tit-tit

lørdag 25. september 2010klokken 15:14 · Endnu ingen kommentarer · Bagning, Køkkenskriverier

Bagning! Der skal bages. Nu skal det være, og jeg tøfler ind til bogreolen, og rækker ud efter Camilla, der bare slet ikke er, hvor hun skal, og bør være. Hun er væk, er hun. Hvor filan!?

Timer efter er Camilla ikke dukket op. Hverken på hylden eller i hjernekisten. Men der er klasket en dej sammen med surdej, spelt, økohvede og maltmel. Uh, det duftede dejligt, da maltmelet blev rørt i! Sådan henad det lækre maltbrød man førhen kunne købe hos Wulff & Konstali. Viser det sig, at det er sådan ét, jeg har fået skruet sammen, skal ingen klage lyde herfra.

Bagefter tømte jeg køleskabet for grøntsager, samt et par kurve hist og pist. Små hvidløg lå, og trillede ensomme rundt i et hjørne, små auberginer, squash af diverse typer, røde kartofler og en römertopf. Tilsat citronolie, lidt balsamico, salt, peber, endte det med både at se nydeligt ud og dufte godt. Allerede nu dufter der i alle værelser af hvidløg og grøntsagsmums.

Kan man overhovedet det her, tænkte jeg tidligere. Tjah! Jeg får se senere. Indtil videre, tegner det lovende.

Bjørnen har lige støvet rundt og ledt efter Camilla, men nej, hun er, og bliver vist borte. Øv!

OPDATERING: Der er også smidt adskillige hele små hvidløg i römerfætteren.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy