Himmel, se Havet!

Kursus.

onsdag 29. august 2007klokken 18:14 · 6 kommentarer · Nuet

Jeg skal på kursus i morgen. Frokosten på stedet skulle efter sigende være særdeles god, men jeg glæder mig måske nok så meget til at møde nogle nye mennesker og blive tilbudt nyt stof. Desuden slipper jeg for en lukker, og det i sig selv er dejligt.

Televisionsprogrammet ser ikke lovende ud, så jeg vil bruge noget aften på at prøve, at få bugt med min bogstavsblokade, og til det formål har jeg valgt at følge denne anbefaling.

Bliver det denne bog, der endelig får sat punktum for flere måneders læsevanskeligheder? Jeg håber det, for jeg er træt af at være ordløs på det plan.

Endnu et lægebesøg blev overstået i dag. Nogle forkerte tal er heldigvis blevet rigtige og det helt uden brug af magi, medicin eller andet. Fremad går det. Fremad.

Efteråret har tag i mig i dag. Jeg har haft køligheden i hælene og er nu krøbet i hyggetsættet og har også kokkereret en portion nødmad. Til aften spiser jeg tortellini med svampefyld, revet parmesan drysset over og en lille klat smør i bunden. Dertil en håndfuld blommetomater. Det må være det.

Forresten, er der ikke noget med en eller anden film med Al Pacino…

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy