Himmel, se Havet!

Kattekilling

tirsdag 28. august 2007klokken 20:04 · 2 kommentarer · Katten.

Nej, jeg gjorde det ikke, men mens jeg lavede mad hertil aften, tænkte jeg meget på den nuttede rødstribede kattekilling, som lige var et tvist anderledes end sine søskende.

På gården var der et kuld på fem, seks stykker, virkelig farveforvirrede killinger med babyblå øjne, og så var der de der tre rødstribede, hvoraf den ene var flødefarvet og rosa med ravgyldne øjne. Totalt ligeglad med mig. Lå bare og drev den af.

Kyllingestykker blev marineret i fløde, sennep, oregano, salt og peber. Boller blev slået op med oliven og soltørrede tomater. Squash, champignon, aubergine, forårsløg og halverede tomater fik lov at skvatte langsomt sammen på en varm pande, og så blev der serveret.

Vi ville gerne, men nattegudinden er traumatiseret og tåler ikke andre kattes selskab. Hun har i sit tidligere liv, vistnok, fået så mange kattebank, at hun har mistet troen på det gode i andre misser.

Hun er smuk, stolt og nattesort og hun er vores. Vi respekterer det finanslovsstøttede kattehjems vejledning og undgår at udsætte damen for flere traumatiserende katteoplevelser. Men ih altså, hvor var den røde, snorketryne nuttet!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy