Himmel, se Havet!

Nakken tilbage.

tirsdag 28. august 2007klokken 18:08 · 4 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

Jobbet bød i dag på bondegårdstur, og selvom starten var et ordentligt skud hagl, holdt himlen sig tør resten af dagen.

Vi besøgte ‘Grønnehavegård‘, hvor også store personligheder som Pyrus, har været forbi. Der er meget, meget smukt i det bakkede område med hævet havbund og meget andet godt, og det er jeg sikker på at hende her ved en hel masse om.

Jeg kunne fra mit bussæde betragte en smuk, høj augusthimmel med drivende hvide vatskyer. Nakken tilbage, fred i sindet og et krøllet glædesglimt i øjet.

Vel fremme blev vi budt velkommen og vist rundt blandt marsvin, kaniner, kattekillinger, Danmarksmester duer, grise, køer, geder, høns og får. Plus det løse.

Jeg blev straks ramt af feriekolonisyndrom lige midt imellem øjenene. Blev skrupsulten og altædende af al den luft. En kvik kollega havde heldigvis inden afgang, frekventeret et madudsalg,og den slags fornuft, var jeg hende meget taknemmlig for.

Vi spiste frokost i haven, inden der skulle ponyrides. Til afsked fik vi kermitgrøn sandkage og rød saft. Dejligt. Jeg kunne smage frøfarven langt hen ad hjemvejen.

Sovende børn i hjemtransporten. Jeg sad med en sover, men fik senere selskab af én, der skulle tisse, meget og meget snart! Vi nåede det – næsten.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy