Himmel, se Havet!

Op og hop

onsdag 14. juli 2010klokken 21:06 · 5 kommentarer · Ve og vel

Ferien er forbi, og jeg er hoppet op på vægten igen, og sat mig de manglende tre kilo for øje, og derved nå frem til det endelige mål for historien med madloggen. De tog mig lige knapt tre måneder at smide de første ti, så mon ikke at jeg om en måneds tid, eventuelt til min fødselsdag, kan skære det sidste og endelige hak i vægten?

Og gider vi så snakke mere om det?

En lille aftendrik fik jeg smidt sammen i blenderen. En melon, to bananer, ½ liter kærnemælk og en sjat honning. Og måske for første gang nogensinde, blev aftenshaken serveret med et par gulerødder som pynt på kanten af koppen! En smagsvariant så ganske anderledes end både Marabou og Ritter.

Ja, for filan, jeg pudser glorien og virker frelst, men ligenu er jeg altså lidt høj på den gode følelse af at have gjort noget virkeligt.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy