Himmel, se Havet!

Sommerblå

fredag 16. juli 2010klokken 19:22 · Endnu ingen kommentarer · Køkkenskriverier, Weekendsysler

En gang ønskede jeg mig en parfume så meget, at flere rejsende bekendte blev sat på udkig, og det lykkedes endeligt for Bjørnens bror at hjembringe de særlige dråber fra Paris. Lykkelig var jeg da jeg løsnede det lyseblå bånd, der var nydeligt bundet om den lige så lyseblå pakke, og fremdrog en ‘Fleur de Rocaille‘. Hyldet af selveste Al Pacinos karakter i ‘Scent of a Woman‘.

Og med tonerne fra en tango i tankerne smiler en lyseblå etiket til mig, mens jeg skænker fransk blåbærlimonade op for at fejre, at den første uge efter ferien er overstået.

Og det jo egentlig meget godt, og forholdsvis smertefrit trods varmen.

Limonaden læsker, og jeg tanketumler videre til overvejelser om en nærlæsning af emnet sild, for jeg har købt jordbær, og kan faktisk lave de fedeste marinerede jordbærsild. Ganske som dem jeg engang i et andet liv, fik serveret i Rønne på Bornholm. Citronsild er jeg også god til. Men, hvad helvede lavede alle de pangasiusfiletter i Irma-køledisken?

Skal jeg være bekymret, Irma?

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy