Himmel, se Havet!

Fornuft

mandag 5. juli 2010klokken 14:55 · 3 kommentarer · Famiglia, Ferie

Uhm, jeg har sovet længe i dag. Sådan rigtig længe. Helt til klokken formiddag i Danmark. !0.04.

Det tog et par timer at nå frem til morgenmaden. Og derefter har jeg med jævne mellemrum overvejet at lade fornuften råde, og bringe mig selv på banen med en føring på størrelse med længden af et hestehoved.

Men.

Man kunne jo også bare strikke et par pinde til. Se et afsnit af en yndlingserie. Vende rundt om sig selv på verandaen og returnere til strikketøjet. Det der er mørkt limefarvet og blødt som mohair nu en gang kan være det.

Strikketøjet smitter af på den sorte natshirt. Lange fine limefarvede hår fra en eller anden slags ged.

Nå, nu tager jeg mig sammen og vasker op, så er det af vejen. Og bagefter kan jeg hurtigt rende gulvene over med en støvsuger. Så fører jeg også på points. Lots of them. 10-4.

Men.

Jeg tjekker lige mailen og FB. Hov, der kom en mail. Jeg svarer lige hurtigt, og så tjekker jeg FB. Smadrer lige en håndfuld ædelsten. Og tjekker DMI. Byvejret for Skanderborg og Hørning.

Nu går jeg i køkkenet. Tager opvasken. Nej sgu, jeg drikker et glas hindbærsaft, der smager nøjagtigt, som minderne fra dengang, man kunne abonnere på Skælskør Frugtplantages blå etiketter. Jordbærsyltetøj på konservesdåser, og hindbærsaft så sød som himlen på en sommerdag.

Og.

Klokken er blevet mange. Det er snart blevet tid til et bad. Pakke strikketøjet og dalre mod stationen. Jeg skal lige nå at sætte kløerne i noget mere mohair i smukke kulører, inden alferne støder til. Vi skal nemlig på snold. The whole package. Blockbuster, kinesermad og slik. Forhåbentlig altsammen i meget lange baner.

Og opvasken? Den står der da stadig, og ser betuttet efter mig, sammen med nullermændene.

Peace.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy