Himmel, se Havet!

Bjerget og Buddha

fredag 2. juli 2010klokken 21:33 · 2 kommentarer · Famiglia, Ferie

Der var afhentning klokken 8.45 og indkøb af morgenmad hos en af Hovedlandets bedste bagere. Le Gateaus lille lokale filial har de fedeste brød og boller. Ingen tvivl herom. Men Langenæs vinder stort på caffe latten.

Posen blev fyldt op med müesliboller og græskarboller med ost og uden smør, vi klamrer os nemlig stadig lidt til en illusion om at madloggen fortsat styrer. Og derefter købte vi, for at understrege feriefornemmelsen en kokosmakron, en brownie og tre petitte macarons med forskelligt fyld. Hindbær, citron og chokolade.

Og så lykkedes det os endelig at få besteget Himmelbjerget.

Siddende på en bænk, jeg iført ny håndtaske, hvid Panama og solbriller, indtog vi et herligt morgenmåltid med den vildeste udsigt for vores sandalklædte fødder. Har jeg nogensinde levet før, kunne det meget vel have været her. Tror jeg. Bestemt.

En kokosmakron senere vendte vi om, og stak næserne dybt i souvenirbeholdningerne hos henholdsvis Ørneboden og Svanehuset, og jo da, blandt vandrestave, snapseglas til Papfar og andet godt, fandt jeg noget. Tre små buddha-figurer. Og hvor skal man da ellers købe dem, hvis ikke på Himmelbjerget?!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy