Himmel, se Havet!

Spildt mælk

torsdag 1. juli 2010klokken 11:01 · 4 kommentarer · Famiglia, Ferie

Man må ikke græde på sin fødselsdag, og heller ikke når solen skinner. Og måske må man heller ikke klage, når ferier ikke lige går efter bogen.

Jeg har ikke fødselsdag endnu, og jeg græder heller ikke, men for filan, hvor er jeg træt af egen fysik. Hele tiden gnaver det et eller andet sted. Først forkølelsen, og nu har et hold, der har ligget i nakken og luret hele ferien, slået til for fuld kraft.

Jamen, nu be’r jeg Dem!

Og naj, jeg klager ikke over ferien som sådan. For det har bestemt ikke skortet på de gode oplevelser, og en hel del af dem ville jeg ikke have undværet for guld og grønne skove. At kunne deltage for en stund i alfelivet er som sagt en gave. En meget stor en af slagsen.

Men helt ærligt! Nu må fysikken gerne slå sig ned i liggestolen, og opdage, at ferien er begyndt. For længst!

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy