Himmel, se Havet!

Fitnessfanget

tirsdag 11. maj 2010klokken 18:19 · 4 kommentarer · Ve og vel

Det blev åbenbart for meget for mig, bare at sidde der, og glo ud i luften, mens jeg tænkte tanker og smadrede diamanter. Jeg måtte absolut ud i den også, og cyklede afsted med kursen lagt direkte mod Amager Centret, hvor jeg fik mig forvildet ind i en sportsforretning. Ved anden forespørgsel i butikken fik jeg bid i form af en dygtig og kompetent ung kvinde, der hjalp med at finde det helt rigtige outfit til mig.

Jeg er halvvejs på madloggen, og har tabt 5 kilo.

Fitnessen har jeg været på før, men det gled ud med kondivandet, da jeg blev opereret i knæet, og derefter kom jeg aldrig rigtig i gang igen. Min arbejdsgiver har nu taget et friskt initiativ og har lavet en aftale med et par fitnesscentre, der kommer medarbejderne tilgode. Det tilbud tager jeg nu i mod, og har også taget mig mod til at tilmelde mig et center lige i nærheden. Nyt og fremmed, men hold da op en velkomst jeg fik! Det koster lidt mere end ved mit første forsøg, men jeg er sikker på, at det er det værd. Beliggenhed und alles.

Det kan vist gå hen, og blive farligt. Det siges at man kan blive afhængig. Vi får se.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy