Himmel, se Havet!

Regntung i maj

onsdag 12. maj 2010klokken 21:16 · 2 kommentarer · Aftenstund

Mågerne er trukket i hætten, og spadserer søgende rundt på en plæne, der er ved at skifte farve fra almindelig græsgrøn til en usædvanlig blågrøn nuance. Kender man plænen godt, kan man se, at den efterhånden er tung af væde, og de gråblå dråber ligger som en hinde over stråene. Bliver det ved, vil ænderne kunne indtage nye søer inden længe.

Hvis man har ferie, er man selvfølgelig blevet indendøre på denne regnvåde og kedelige grå majdag, men ikke jeg. Jeg havde selvfølge en aftale, og måtte hoppe i regnfrakke og røde gummistøvler forholdsvis tidligt i morges. Om jeg fik noget ud af det, vil vise sig senere. Jeg skal lige tygge, og fordøje indsparkene.

Tågen har lagt sig tæt, og mågerne er taget hjem. Jeg ser fjernsyn lidt endnu.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy