Himmel, se Havet!

Tanketønde

tirsdag 11. maj 2010klokken 12:25 · 2 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Jeg må været røget i gryden. Den med glo- og glanesuppe. Sidder her, og falder i staver, som en tør tønde, der er stillet af vejen i et hjørne. Det er nu ikke fordi, det generer mig, for ind imellem rejser jeg mig, og gør ting. Men tænker mest, sådan uforpligtende ud i luften.

Det kan være, at tilstanden medfører noget værdifuldt med sig, det kan også være, at det hele bare fortsætter med at være glanerier.

Glanerier er godt. Jeg tror også, at det er sundt. Mentalhygiejnisk. Alle burde have én. Gryde med glosuppe.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy