Himmel, se Havet!

Et heldigt sammentræf

mandag 10. maj 2010klokken 10:49 · 2 kommentarer · Bryggeboet, Øjeblikke., Rod og ragelse

Det var meget, meget tidligt, jeg stod op i dag. Og så på en feriedag. Det måtte kunne bruges til noget, og da jeg i lyset af det fremadskridende forår har lagt mærke til, at også nullermændene får lyst til at lufte sig mere åbenlyst, når lyset bryder frem, blæste jeg til kamp i støvsugerrøret, og greb ud efter klud, og moppe.

En stue er nedlagt og genoprettet, og lige før stod jeg, og pressede næsen flad mod ruden i dobbeltdøren, og tænkte, her gider jeg godt bo!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy